MCQ on Architecture Engineering

Category: Civil Engineering

Post Published On:

7 min read

1-The defect which has been only identified after the issue of the final certificate by the architect is known as
(A) intermittent defect
(B) post defect
(C) latent defect
(D) patent defect
 
2-A number of secondary forms clustered about a dominant central form is known as ___ form.
(A) dispersed
(B) centralised
(C) clustered
(D) radial
 
3-A method of representing a solid model as a set of interrelated equations defining its shape and dimensions is called
(A) TORUS
(B) Constructive Geometry
(C) Solid geometry
(D) Variational Geometry
 
4-The traditional Japanese unit of measure is
(A) Kyo-ma
(B) Ken
(C) Shaker
(D) Shinto
 
5-___ refers to two or more entities that lie on the same plane.
(A) Datum
(B) Coordinates
(C) Biplanar
(D) Coplanar
 
6-To ensure quality work, architects will be engaged only on
(A) Selective services
(B) Comprehensive services
(C) Partial services
(D) Special services
 
7-An image plotted by lines on xy axis that is composed of dots is called
(A) Boolean
(B) Vertex
(C) Roster
(D) Vector
 
8-A modeling technique where two or more shapes (splines) are stretched and blended along a path is called as
(A) Polymodeling
(B) Lathing
(C) Lofting
(D) Booleans
 
9-Human activity of casual seeing requires ___ illumination.
(A) 100 lux
(B) 500 lux
(C) 1000 lux
(D) 5000 lux
 
10-The resulting strength and durability of concrete could be reduced when the temperature of fresh concrete exceeds
(A) 70 to 75°F
(B) 75 to 80°F
(C) 80 to 85°F
(D) 85 to 90°F
 
ANSWERS:
1-(C), 2-(B), 3-(D), 4-(C), 5-(D), 6-(B), 7-(D), 8-(C), 9-(A), 10-(D)

zusammenhängende Posts

Google Pixel 9: Nachrichten und erwarteter Preis, Veröffentlichungsdatum, Spezifikationen; und weitere Gerüchte

Samsung bringt 2 neue USB-Flash-Laufwerke mit je 512 GB auf den Markt.

Mit dem neuen Apple-Reparaturprogramm können einige gebrauchte Teile verbessert werden

Stichworte

Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Über uns

Anuragcareer

Anuragcareer hat nur ein Ziel: über alles zu berichten, was mit Technologie in unserem Leben zu tun hat.

Wir teilen nützliche, informative und unterhaltsame Informationen für Sie alle auf Deutsch.

Beliebte Beiträge

Google Pixel 9: Nachrichten und erwarteter Preis, Veröffentlichungsdatum, Spezifikationen; und weitere Gerüchte

Samsung bringt 2 neue USB-Flash-Laufwerke mit je 512 GB auf den Markt.

Mit dem neuen Apple-Reparaturprogramm können einige gebrauchte Teile verbessert werden

Die neue Pressemaschine von Apple löst ein Problem ohne Probleme.

Wichtige Seiten

Über uns

Kontaktiere uns

DMCA

Privacy Policy

Terms & Conditions

Phone: +17864540015
Email: contact@www.anuragcareer.com

Don`t copy text!